Call of Duty: Black Ops Cold War Multiplayer Fragmanı, Oynanış Videoları ve Beta Tarihleri

09.09.2020 20:55 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştiriciler Treyarch ile Raven Software, Call of Duty: Black Ops Cold War'un çok oyunculu modu için ilk tanıtım fragmanını yayınladı ve beta tarihlerini açıkladı.
 
Beta tarihleri:

1. Hafta —  PlayStation 4 Özel

Dijital Ön Siparişlere Erken Erişim: 8 Ekim
Açık Beta: 10 Ekim
Bitiş: 12 Ekim

2. Hafta — PlayStation 4, Xbox One ve PC

Dijital Ön Siparişlere Erken Erişim (Xbox One & PC) ve Açık Beta (PS4): 15 Ekim
Açık Beta: 17 Ekim
Bitiş: 19 Ekim
 
Call of Duty: Black Ops Cold War'un çok oyunculu modu Black Ops imzalı aksiyon ve havada, karada ve denizde hızlı tempolu savaşlar ve tüm topluluk için cross-play, cross-gen ve cross-progression desteğiyle birlikte tam bağlantılı bir deneyim sunacak.
 
Oyuncular Kuzey Atlantik suları (Armada), Özbekistan (Crossroads), Güney sahili sokakları (Miami), Angola (Satellite) ve Sovyetler Birliği'nin kalbi (Moskova) haritalarında Team Deathmatch, Search & Destroy, Domination ve Kill Confirmed gibi tanıdık modların yanı sıra VIP Escort (6v6), Combined Arms (12v12) ve Fireteam (40 oyunculu) gibi yeni modlarda da savaşa katılacak.
 
Call of Duty: Black Ops Cold War 13 Kasım'da çıkıyor.

Tanıtım fragmanı:
 
 
 
Oynanış videoları:
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Cold War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler