Call of Duty: Black Ops Cold War ‘Zombies Onslaught’ Modu Bir Yıl PlayStation'a Özel

23.10.2020 23:06 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştiriciler Treyarch ile Raven Software, Call of Duty: Black Ops Cold War'un Zombies Onslaught modunun bir yıl boyunca oyunun PlayStation 5 ve PlayStation 4 versiyonlarına özel olacağını duyurdu.

Diğer platformlara 1 Kasım 2021'de gelecek.

Oyunun klasik zombi modu ile karıştırılmamalı. Zombi modu oyunun çıkışıyla birlikte tüm platformlarda ulaşılabilir olacak.
 
Zombies Onslaught, iki oyunculu hızlı tempolu hayatta kalma co-op modu. Oyuncular çok oyunculu mod haritalarının belirlenen bölgelerinde zombi sürülerine karşı savaşacak. Bir bölgedeki zombi sürüleri temizlendiğinde Dark Aether Orb adı verilen küre haritada başka bir yere taşınacak ve orada savaşmaya devam edilecek. Her taşınmasında zombiler daha da güçlenecek. Amaç mümkün olduğunca hayatta kalarak puan elde etmek. Kazanılan ödüller zombi ve çok oyunculu modlarda kullanılabilecek.
 
Call of Duty: Black Ops Cold War 13 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Zombies Onslaught modu teaser videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Cold War Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 13 Kasım 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 2 Saat önce Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 5 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 6 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 6 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler