Call of Duty Black Ops III: Zombies Chronicles $29.99 Olacak

08.05.2017 20:25 Gazali Çetinkaya

 
 
   Geçtiğimiz hafta Treyarch tarafından resmi olarak duyurulan Call of Duty Black Ops III: Zombies Chronicles'ın fiyat bilgisi paylaşıldı.
 
   8 tane remastered harita ile birlikte dinamik tema ve Silah Camo gibi birkaç içerik daha barındıracak indirilebilir içerik $29.99 ile satılacak ve Call of Duty: Black Ops III season pass içerisinde yer almayacak. 
 
Call of Duty: World at War: Nacht der Untoten, Verruckt ve Shi No Numa
Call of Duty: Black Ops: Kino Der Toten, Ascension, Shangri-la ve Moon
Call of Duty: Black Ops II: Origins
 
   Call of Duty: Black Ops III Zombie Chronicles 16 Mayıs 2017 tarihinde ulaşılabilir olacak. Daha önceki içeriklerde olduğu gibi Zombie Chronicles da ilk olarak PlayStation 4 kullanıcılarına sunulacak ardından Xbox One ve PC'ye gelecek. 
 
   Call of Duty: Black Ops III şu anda PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops 3 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler