Call of Duty: Modern Warfare ve Warzone 1.24 Güncellemesi Yayınlandı

05.08.2020 09:35 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, Call of Duty: Modern Warfare ve Call of Duty: Warzone'un beşinci sezonunu başlatan versiyon 1.24 güncellemesini yayınladı.

İndirme boyutu PlayStation 4'te 36GB, Xbox One'da 49.8GB ve PC'de Modern Warfare sahipleri için 54.2GB ve sadece Warzone sahipleri için 47.4GB.

Beşinci sezonla birlikte Call of Duty: Modern Warfare'a yeni haritalar Livestock (Gunfight), Petrov Oil Rig (6v6), Suldal Harbor (6v6) ve Verdansk International Airport (Ground War); yeni modlar ve görevler Bare Bones (killstreak, field upgrade, perk yok), Search and Destroy (12v12) ve yeni Mastery Challenge'lar eklendi.

Warzone'a ise harita değişiklikleri geldi. Dört sezon kapalı kalan Verdansk stadyumu açıldı, haritanın güneybatı kısmına sürekli dönen yeni bir tren eklendi, tren istasyonu açıldı. Uzun binaların çatılarına önceden sadece havadan düşerek veya asansör kablosu yardımıyla çıkılabiliyordu. Artık keskin nişancıları öldürmek için yeni erişim noktaları sunan birden fazla binaya dış kablo eklendi. Warzone'un yeni modu Mini Royale, klasik Warzone BR deneyiminin hızlı tempolu versiyonu.

Ayrıca Battle Pass yeni operatör Lerch, iki yeni silah (ISO SMG, AN-94 AR) ve çeşitli kozmetik eşyalar içeriyor.

Yama notları için: infinityward.com/news/2020-08/MW_Patch_Notes_August_4

Sezon içerisinde de yeni haritalar, modlar, operatörler, silahlar ve daha fazlası eklenecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler