Call of Duty: Modern Warfare'in Geliştiricisi, Güncellemelerin İndirme Boyutları İçin Özür Diledi

13.02.2020 00:37 Özgür Eroğlu

 
 
2019 yılının satış anlamında en başarılı oyunlarından olan Call of Duty: Modern Warfare son iki haftada iki farklı güncelleme aldı ve bunlar oldukça büyüktü. Oyunun geliştiricilerinden Paul Haile de bu durum için özür diledi.
 
Geçtiğimiz gün oyunun ikinci sezonu için yeni güncelleme yayınlandı. Bu güncellemenin boyutu PlayStation 4 için 51 GB, Xbox One ve PC için de 68 GB'tı. Oyunun 130 GB'lık boyutunun neredeyse yarısı. Ancak 2 hafta önce de yine oyun için yaklaşık 53 GB'lık bir güncelleme daha yayınlandı. Oyuncular da bu duruma haklı olarak tepki gösterdi.
 
Oyunun geliştiricilerinden Paul Haile de twitter üzerinden durumun farkında olduklarını düzeltmek için uğraştıklarını açıkladığı bir özür yazısı paylaştı. Call of Duty Mordern Warfare'in ikinci sezonu geçtiğimiz günlerde başladı ve ilerleyen günlerde de oyuna Battle Royale modunun eklenmesi bekleniyor. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 1 Saat önce Nintendo, Gamescom 2024 Etkinliğine Katılmayacak 2 Saat önce Final Fantasy 7 Rebirth'ün Düşük Satışlara Sahip Olduğu Bildiriliyor 2 Saat önce Frostpunk 2'nin Beta Sürümü Oyunculara Sunuldu 3 Saat önce Keanu Reeves Sonic 3 Filminde Shadow'u Seslendirecek 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler