Call of Duty: Vanguard 5 Kasım'da Çıkış Yapacak

20.08.2021 11:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Sledgehammer Games, Call of Duty: Vanguard'ın 5 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.
 
Ön siparişler şu anda mevcut ve oyunun ilk olarak PlayStation konsollarında yapılacak olan açık betasına erken erişimi içerir.
 
Call of Duty serisinin genel müdürü Johanna Faries bir basın açıklamasında: “Call of Duty: Vanguard, tüm Call of Duty topluluğu için çarpıcı bir oyun deneyimini sunmaya hazır. Yakında daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz”  ifadelerini kullandı.
 
Oyun hakkında 
 
Her cephede zafere koş. Pasifik semalarında it dalaşına gir, Fransa'ya paraşütle dalış yap, Stalingrad müdafaasında bir keskin nişancı olarak düşman avla ve Kuzey Afrika'da ilerleyen birliklere katılarak düşmanla çarpış. Call of Duty oyun serisi kendine has oyun mekanikleriyle seni 2. Dünya Savaşı cephelerine geri götürerek eşi benzeri görülmemiş çapta bir küresel muharebe deneyimi sunan Call of Duty: Vanguard ile geri dönüyor.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Vanguard Platformlar: PC Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler