Call of Duty Vanguard, Nvidia DLSS ve AMD'nin FSR Teknolojisini Destekleyecek

02.11.2021 23:42 Mehmet Tandoğan

 
 
Activision, Call of Duty Vanguard'ın hem NVIDIA DLSS'i hem de AMD FSR'yi destekleyeceğini duyurdu. Bunu belirten bir PC fragmanı da yayınlandı.
 
Battlefield 2042'nin aksine Call of Duty: Vanguard, Ray Tracing'i desteklemeyecek. Bunun yerine oyun, ultra geniş monitörleri destekleyecek ve özelleştirilmiş performans seçeneklerine sahip olacak. Ayrıca 4K çözünürlükleri de destekleyecek. 
 
Call of Duty: Vanguard, 5 Kasım'da çıkacak ve hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modları bünyesinde barındıracak. 
 
Yıllardır dünya şimdiye kadar görülen en büyük ve en ölümcül savaşa katlandı, ancak 2. Dünya Savaşı'nın seyri nihayet değişiyor. Şimdi işi bitirmek ve savaşı seyrini sonsuza dek değiştirmek için seçilmiş birkaç insan yükselişe geçmeli.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Vanguard Platformlar: PC Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler