Call of Duty Vanguard Yeni Güncelleme Detayları

08.12.2021 13:16 Mehmet Tandoğan

 
 
Sledgehammer Games, Call of Duty Vanguard için yeni güncelleme yayınladı. Ayrıca ekip 9 Aralık'ta başka bir güncelleme daha yayınlayacağını duyurdu. 
 
Son güncelleme, bazı silah ve öğe düzeltmelerinin yanı sıra haritalarda yer alan sorunlarını da ortadan kaldırdı. Harita içerisindeki açıklar kapatıldı ve çeşitli iyileştirmeler yapıldı.
 
Bu yama ile beraber Demyansk, Oasis, Tuscan ve Numa Numa haritalarındaki açıklar kapatıldı. Açıklar kapatılmadan önce oyuncular haritaların dışına çıkabiliyordu. Ek olarak haritalar için çeşitli iyileştirmeler yapıldı.
 
Öte yandan bazı oyuncuların nişangah kilidini açmasını engelleyen bir hata düzeltildi. Ayrıca oyuna yeni başlarken silahın görünmez olma sorunu ortadan kaldırıldı. Ek olarak Keskin Nişancılar için DP oranları artırıldı. Bunun yanı sıra silah ön izlemelerindeki çeşitli sorunlar ortadan kaldırıldı.
 
Tüm yama notlarına ulaşmak için buraya tıklayın. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Vanguard Platformlar: PC Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler