Call of Duty: Vanguard - Stalingrad Oynanış Videosu

25.08.2021 23:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Activision ve geliştirici Sledgehammer Games, Call of Duty: Vanguard'ın “Stalingrad” bölümünü sergileyen bir oynanış videosu yayınladı. 
 
Her cephede zafere koş! Pasifik semalarında it dalaşına gir, Fransa'ya paraşütle dalış yap, Stalingrad müdafaasında bir keskin nişancı olarak düşman avla ve Kuzey Afrika'da ilerleyen birliklere katılarak düşmanla çarpış! Call of Duty oyun serisi kendine has oyun mekanikleriyle seni 2. Dünya Savaşı cephelerine geri götürerek eşi benzeri görülmemiş çapta bir küresel muharebe deneyimi sunan Call of Duty: Vanguard ile geri dönüyor.

Hikâyesiyle seni kendisine kilitleyecek tek oyunculu Harekâtta, farklı ülkelerden gelen seçkin bir grup askerin, dünyanın yüzleştiği en büyük tehditle mücadele ederken her cephede zafere koşmasına tanıklık et. Buna ek olarak, efsaneleşmiş Çok Oyunculu Call of Duty® modunda becerilerini herkese kanıtla ve heyecan dolu yepyeni Zombi modunu tecrübe et. 
 
Call of Duty: Vanguard, 5 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 
 
Oynanış videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Vanguard Platformlar: PC Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take-Two'nun Yakında Yeni Mafia Oyununu Duyurucağı Bildirildi! 16 Nisan Yeni İş İlanına Göre EA'in Geliştirdiği Black Panther Açık Dünya Olacak 16 Nisan Eski Blizzard Patronu Oyunu Bitirdikten Sonra Bağış Yapmamızı Öneriyor 16 Nisan Star Wars Outlaws'ta Ek Göreve Erişmek İçin 109 Dolar Vermeniz Gerekiyor 16 Nisan It Takes Two stüdyosu Yeni Oyunlarını Yıl Sonunda Duyuracak 16 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler