Call of Duty: Vanguard'ın PlayStation Alfa'sı 27 Ağustos'ta Başlayacak

23.08.2021 09:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Call of Duty: Vanguard'ın PlayStation Alfa'sı, 27 Ağustos TSİ 20.00'dE başlayacak ve 29 Ağustos TSİ 20.00'ye kadar sürecek. Alfa, yeni çok oyunculu mod “Champion Hill”i içerecek.
 
Önceki Call of Duty oyunlarındaki Alfa süreçlerine benzer şekilde Sledgehammer Games, oyunculara Multiplayer'ın sınırlı bir erişimini sunacak. Call of Duty: Vanguard PlayStation Alfası, bu hafta sonu oyunculara farklı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Aynı zamanda bu süreç beta testine hazırlığın başlangıcı olacak. 
 
Sledgehammer Games oyuncuların vereceği geri bildirimler ile eksiklikleri giderecek ve oyun içerisinde çeşitli iyileştirmeler yapacak. 
 
Call of Duty: Modern Warfare, Call of Duty: Warzone veya Call of Duty: Black Ops Cold War oyunları yüklü olanlar, indirdikten sonra ana menüden Call of Duty: Vanguard Alpha'ya erişebilecek. 
 
Call of Duty: Vanguard, 5 Kasım'da PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 
 
Alfa linkleri:
 
PlayStation 5: Avrupa, Orta Doğu, Avustralya veya Yeni Zelanda 
 
https://store.playstation.com/product/EP0002-PPSA04217_00-CODVPUBLICALPHA1 
 
PlayStation 4: PlayStation 5: Avrupa, Orta Doğu, Avustralya veya Yeni Zelanda
 
https://store.playstation.com/product/EP0002-CUSA28767_00-CODVPUBLICALPHA1 
 
Fragman videosu
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Vanguard Platformlar: PC Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: Nişancı Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler