Call of Duty WWII'den Tecavüz Sahnesi Çıkarılmış

19.10.2017 15:19 Gökhan Yılmaz

 
     Avustralya'nın oyunlar konusunda oldukça katı olduğunu biliyorsunuzdur. Derecelendirme ekibi oldukça sıkı çalışıyor ve çıkış yapmasına az bir süre kalan Call of Duty WWII ile ilgili yeni bir sansür haberi geldi.
 
     Oyundaki sahneyi anlatacağımız için eğer spoiler yemek istemiyorsanız okumayı es geçebilirsiniz ama bu sahnenin bizim oynayacağımız ve diğer Avrupa sürümlerinde olup olmayacağı henüz bilinmiyor. Komple çıkarılmış olabilir.
 
      Oyundaki kadın karakter olan Rousseau'yu kontrol ettiğimiz bir bölümde casus olarak bir Alman binasına sızıyoruz. Bu esnada bir Nazi askeri tarafından sürüklenerek çekilen bir kadını görüyoruz ve bir kabine giriyorlar. Bu esnada kadın "Hepiniz domuzsunuz" diye bağırırken biz kapıyı açıyoruz ve Nazi askeri "Kapat kapıyı bu seni ilgilendirmez" diye cevap veriyor. Oyuncuya burada askeri öldürme veya kapıyı kapatarak gitme kararı sunuluyor. Eğer kapıyı kapatıp giderse de arkadan fermuar sesi duyuluyor ve kadın bağırmaya başlıyor.
 
      Avustralya derecelendirme kuruluşu oyuna +18 vermiş ve Activison da bu sahneyi sansürleyerek oyunu tekrar derecelendirmeye sokmuş. Sonuç değişmemiş, yine +18. Bu sahnenin oyunun diğer sürümlerinde kalıp kalmadığı henüz belli değil.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty World WarII Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 3 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler