Call of Duty WWII'ye İki Yeni Karakter Daha

21.09.2017 12:35 Gökhan Yılmaz

 
      Call of Duty WWII için yeni videolar gelmeye devam ediyor. Dün yayınlanan 4 yeni karakter videosuna bugün iki tane daha ekleniyor ve oyundaki ekibimiz genişliyor.
 
      Crowley, bir İngiliz askeri ve gizli operasyonlarda rol alacak. Rousseau ise ekipteki ilk kadın karakter ve Fransız direniş birliğinden katılmış. Bu karakterlere ait videolara aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
     Ayrıca  oyun için çeşitli pazarlama çalışmaları da yapılmaya devam ediliyor. Biz pek tanımasak da ünlü NFL oyuncularından ikisi oyunda karakter olarak bulunuyor. Pittsburgh Steeler'dan Le'Veon Bell ve Alejandro Villanueva oyunda asker olarak bulunacaklar.
 
 
 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty World WarII Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 3 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 2 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 3 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 4 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler