Call of Duty: Warzone 60 Bin Hileciyi Daha Banladı

03.02.2021 10:49 Gazali Çetinkaya

 
Oynaması ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone'dan 60 bin hileci daha banlandı.

Oyunun çıkışından bu yana toplamda 300 bin kişi banlandı.

Activision'ın belirttiğine göre "Call of Duty ve Call of Duty: Warzone'da hilecilere sıfır toleransımız var. Odağımız hem hileciler hem de hile sağlayıcılarla savaşmak. Call of Duty: Warzone'da hile yazılımı kullandığı doğrulanan 60 bin hesabı bugün banladık ve böylelikle oyunun çıkışından bu yana dünya genelindeki toplam kalıcı ban sayısı 300 bini aştı."
 
Modlama ve hack için yetkisiz üçüncü parti yazılımlar dağıtan hile sağlayıcılarını belirlemek ve önüne geçmek için çalıştıkları belirtildi.
 
Activision'ın oyunda hileyi engellemek için aldığı bazı önlemler:
 
Haftalık backend güvenlik güncellemeleri. İyileştirilmiş rapor sistemi getirildi. İki faktörlü kimlik doğrulama eklendi. Pek çok yetkisiz üçüncü parti yazılım sağlayıcısı ortadan kaldırıldı. Yazılım geliştirme, mühendislik, veri bilimi, yasal ve gözetim alanlarındaki ekipler ve kaynaklar artırıldı. Anti-Hile yazılımı ve hilecileri tespit etmek için ek teknolojiler geliştirildi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 4 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 6 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 8 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler