Call of Duty: Warzone 60 Milyondan Fazla İndirildi, Modern Warfare Seride Satış Rekoru Kırdı

06.05.2020 00:38 Gazali Çetinkaya

 
Activision Blizzard, 2020 yılının ilk çeyrek finansal raporlarını paylaştı.
 
Rapora göre, oynaması ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone 60 milyon indirme sayısını aştı.
 
Call of Duty: Modern Warfare ise seride büyük bir satış rekoruna imza attı. Piyasaya sunulduktan sonra bu noktaya kadar olan sürede sattığı miktar karşılaştırıldığında Call of Duty: Modern Warfare seride en fazla satış yapan ve en fazla oyuncuya sahip Call of Duty oyunu.
 
Activision bu yıl yeni bir Call of Duty oyununun çıkacağını doğruladı. Oyun hakkında henüz resmi bir detay olmasa da söylentilere göre Treyarch tarafından geliştirilen oyun Vietnam savaşında geçecek.
 
Call of Duty'nin yanı sıra Activision kütüphanesindeki IP'lerden iki yeni oyun yolda. İki oyunun da bu yıl içinde çıkması planlanıyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Modern Warfare Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: İnfinity Ward Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Ekim 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler