Call of Duty: Warzone Kısa Bir Süre Sonra 200 Oyuncuyu Destekleyecek

12.03.2020 17:18 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Activision'ın, geliştiriciliğini ise Infinity Ward'un yaptığı oynaması ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone bildiğiniz gibi şu anda erişime açık durumda. Oyunun ise 150 kişiyi destekleyen battle royale modu için yakın zamanda gelecek olan bir güncelleme paylaşıldı.
 
USA Today ile konuşan stüdyo başkanlarından Patrick Kelly, oyunun 150 kişiyi destekleyen battle royale modunun oyuncu sayısını, 200'e çıkaracaklarını açıkladı. Hatta bu güncellemeyi çok yakın bir zamanda yapacaklarmış ve zaten şu anda kendileri bu versiyonu ile oynayabiliyorlarmış. Ayrıca şu anda 3 kişiden oluşan takımların, oyuncu sayısını da arttırmayı planlıyorlar.
 
Call of Duty Warzone şu anda ücretsiz bir şekilde PlayStation 4, Xbox One ve PC için erişilebilir durumda. Oyun sadece 24 saatte 6 milyon oyuncuya ulaştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 1 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 1 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 3 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler