Call of Duty: Warzone'a Araçlar Geri Döndü

09.09.2020 09:38 Gazali Çetinkaya

 
Call of Duty: Warzone'da sunucuların çökmesine neden olan bir hatadan sonra oyundaki tüm araçlar kaldırılmıştı. Bir oyuncunun araçla haritanın sınırlarında belirli bir noktaya gitmesi sonucunda meydana geliyordu ve lobideki tüm oyuncuları oyundan atıyordu.

Activision ile Infinity Ward bu sorunu çözdüklerini belirterek tüm araçları oyuna geri ekledi.

Ayrıca oyun listesi güncellemesi de yayınlandı. Call of Duty: Warzone'da Plunder: Blood Money ile King Slayer Trios kaldırılırken Plunder Trios eklendi. Bu hafta sonu 50v50 Warzone Rumble modu da geri dönecek.

Ek olarak, ünlü İtalyan şarkıcı Fabio Rovazzi tarafından canlandırılan kovboy temalı operatör Sergio “Morte” Sulla da oyuna eklendi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler