Call of Duty: Warzone'a ‘Solos’ Modu Eklendi

17.03.2020 23:07 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Activision ve geliştirici Infinity Ward, oynaması ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty: Warzone'a ‘Solos’ modunun eklendiğini duyurdu.
 
Solos modunda, Verdansk haritasına klasik Battle Royale kurallarıyla birlikte yalnız başınıza bırakılıyorsunuz. Hiçbir takım arkadaşınız yok sadece siz ve birkaç kurşunla dolu bir silah. Diğer Call of Duty oyunlarındaki Free-For-All modu gibi düşünebilirsiniz fakat daha büyük bir ölçekte.
 
Loot yaparak, sözleşmeleri tamamlayarak ve diğer 149 oyuncuya karşı tek başınıza hayatta kalmaya çalışıyorsunuz. 
 
Daha fazla bilgi için blog.activision.com 
 
Call of Duty: Modern Warfare'a sahip olanlar ücretsiz güncellemeyi indirerek oyuna menü üzerinden erişebilir. Call of Duty: Modern Warfare'a sahip olmayanlar ise aşağıdaki bağlantılardan ücretsiz olarak indirebilir.

PlayStation Store
Xbox Store
Battle.net

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler