Call of Duty: Warzone'da 20 Bin Hileci Banlandı

30.09.2020 17:24 Gazali Çetinkaya

 
Activision, oynaması ücretsiz battle royale oyunu Call of Duty Warzone'da 20 bin civarında hileciyi daha banladı.
  
Banlananlar arasında Twitch yayıncısı Nick Wagner (wagnificent) da var. Nick Wagner'ın bilgisayarı canlı yayında maçın ortasında hata mesajı ile birlikte dondu. Tekrar girmeye çalıştığında ise kalıcı olarak banlandığına dair bir mesaj aldı.
 
Banın popüler hile programı EngineOwning ile ilgili olduğu belirtiliyor. EngineOwning web sitesi Call of Duty: Modern Warfare 2019'un tespit edildiğini yazıyor. Bu da Activision'ın oyunda EngineOwning kullanımını durdurmayı başardığını ve bu yazılımı kullananların hesaplarının banlandığını gösteriyor. Nick Wagner da EngineOwning'i kullanıyordu.
 
Nisan ayında 50 binden fazla hileci banlanmıştı. Activision hileye karşı sıfır toleransının olduğunu belirtiyor ve Temmuz ayında yaptığı açıklamada daha fazla ban geleceğinin uyarısını yapmıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Warzone Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Activision Dağıtıcısı: Activision Tür: battle royale Çıkış Tarihi: 10 Mart 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 1 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler