Call of Duty: World War II, Bu Neslin En Çok Satan Call of Duty Oyunu Oldu

21.12.2017 19:39 Tunahan Safdır


     2017 yılı Activision için güzel geçmişe benziyor. Öyle ki bu yılın en yüksek satış rakamına ulaşan 2 oyunu bu firmadan çıktı.

     Call of Duty: WWII ile serinin köklerine dönen oyun çıkışıyla birlikte oldukça ilgi gördü ve içinde bulunduğumuz neslin en çok satan Call of Duty oyunu oldu. Aynı zamanda konsollar bazında yılın en çok satış yapan oyunu da yine Call of Duty: WWII oldu. Dünya çapındaki satışlardan toplamda 1 Milyar Dolar civarı gelir sağlayan oyun bu satış performansıyla Ghosts, Advanced Warfare ve Black Ops 3'ü geride bıraktı.

     Diğer yandan yılın en çok satan 2. konsol oyunu da Destiny 2 oldu. Destiny 2 aynı zamanda Activision tarihindeki en iyi çıkış dönemine sahip PC oyunu olmayı başardı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty World WarII Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 3 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler