Call of Duty'den Eski Ekibi Toplayın Temalı Reklam Filmi

Trainspotting 2 ve pek çok diğer film sahnelerinden kopma senaryo da pek orijinal sayılmaz.
16.10.2017 17:55 Gökhan Yılmaz

 
     Artık gelenekselleşen her yeni oyunla birlikte ünlülerle Live Action tanıtım videosu çekme konsepti yeni Call of Duty ile devam ediyor. Fakat bu sefer ünlüler yerine sıradan insanlar kullanılmış. 
 
      Geçtiğimiz sene Infinite Warfare için yayınlanan Live Action videoda Michael Phelps bulunmaktaydı. Bu seferki videodaki tek değişiklik ünlülerin kaldırılması olmamış, hitap edilen kitle de Amerika'ya ek olarak İngiltere ve Fransa'ya genişletilmiş. 
 
      Ayrıca videoda kullanılan yeniden takımı toplayın, Call of Duty eskiye dönüyor konsepti serinin önceki oyunlarının başarısız olmasını kabul etmiş bir imaj çiziyor. Hani, bırakan oyuncuları geri çağırın, seriyi eskiye döndürüyoruz demiş oluyorlar resmi olarak. Neyse oyunun 3 Kasım çıkışını bekleyelim biz.
 





İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty World WarII Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Sledgehammer Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 3 Kasım 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 2 Saat önce EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 7 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 8 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler