Capcom 1 Yıl içinde Konsollar için 3 Büyük Oyun Çıkaracak

10.05.2016 15:06 Alkan Adakaner


   Capcom her ne kadar son dönemlerde mobil platforma büyük yatırım yapsa da firmanın önemli odaklarından biri de konsollar. Firmanın yeni mâli yılla ilgili açıklamalarında konsollarla ilgili önemli planların olduğu görünüyor.
 
   Açıklamalarda 31 Mart 2017'de bitecek bu mâli yılda 3 büyük konsol oyunu çıkarılacağı yazıyor. Bunlardan bir tanesi Monster Hunter oyunu olacak. Diğer ise muhtemelen Resident Evil 7 olacaktır. 3. oyunun ise Deep Down olma ihtimali üzerinde duruyoruz; çünkü uzun süredir bu oyundan haber yok.
 
    Bu oyunlardan Monster Hunter'ın 2 milyon satacağının öngörülmesi garip ilginç Muhtemelen bu oyun Nintendo NX için hazırlanıyor. Resmi olarak ismi açıklanmayan diğer iki oyundan bir tanesinin 4 milyon, diğerinin ise 2 milyon adet satması öngörülüyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Down Platformlar: PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 18 Dk önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 13 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler