Capcom, Dragon's Dogma'da Yardımınızı İstiyor

Oyundaki sevimsiz yaratıklardan birisine de adınızı verirlerse şaşırmayın!
19.05.2011 09:31 Alkan Adakaner


     Capcom'un Playstation 3 ve Xbox 360 için geliştirdiği aksiyon-rpg oyunu Dragon's Dogma'nın muhtemelen dev bir dünyaya sahip olacak ve bu dev dünyada çok farklı karakterlerle karşılaşacağız. Tabi böylesine büyük bir oyunu geliştirmek de hiç kolay değil.
 
     Oyunun geliştirme aşamasında firmanın zorlandığı konulardan birisi de karakterlere isim vermek olmuş. Bunun için oyunun yönetmeni Hiroyuki Kobayashi Capcom'un resmi sitesi'nden yardım talebinde bulundu. Daha doğrusu önerilerimizi merak ediyorlar.
 
     Dragon's Dogma'da 300 farklı karakter olacağını göz önüne alırsak bu "öneri" talebi gayet doğal görünüyor. Önerilerinizi resmi sitede yapabilirsiniz. Capcom sizden 3 başık altında öneri bekliyor. Bunlar:
1- Modern İsimler
2- Dragon's Dogma dünyasını yansıtan isimler
3- Evcil Hayvan Adları.
 
     Capcom'un son dönemlerdeki en ilgi çekici oyunu olan Dragon's Dogma'da kendi adınızın veya önerdiğiniz adın yer almasını istiyorsanız biraz acele etseniz iyi olur.    
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 1 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 1 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS 'Erangel Classic' Haritasını Sunar 2 Saat önce Epic Games'in Bu Hafta Öne Çıkan Oyunları 2 Saat önce Rakion Macerası Türkiye’de Başladı! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler