Capcom: Her Yıl 100 Geliştiriciyi İşe Alacağız

23.01.2014 11:38 Alkan Adakaner


    Capcom son dönemlerde eski performansından uzak görünüyor. Yeni nesilde sadece Dead Rising 3'ü piyasaya süren firma, Playstation 4 için geliştirdiği Deep Down adlı oyununu ise Phanta Rei isimli yepyeni oyun motoruyla hazırlıyor.
 
     Bu yıl büyük duyurular yapması beklenen Capcom'un patronu Kenzo Tsujimoto'nun açıklamalarına göre 5 yıllık işe alım planı dahilinde her yıl 100 geliştirici işe alınacak ve bu geliştiriciler önceden belirlenmiş hedeflere yönlendirilerek Capcom'u daha güçlü kılacaklar.

    Tsujimoto, Capcom'un çok sayıda markasının olduğunu ve bunları kutulu oyunlardan mobil ve online oyunlara kadar çeşitli alanlarda değerlendirmek istediklerini belirtiyor. Hatırlarsanız Breath of Fire gibi Capcom'un ünlü markaları bile mobil platformlara (bkz Breath of Fire 6) yönelmişti.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Deep Down Platformlar: PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
RPG Tales of the Rays, 23 Temmuz'da Japonya'da Hizmeti Sona Eriyor 2 Dk önce CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Karşılaşmaları Başlıyor! 13 Dk önce Yarış Oyunu NeoSprint, 27 Haziran'da Konsollar ve PC İçin Çıkış Yapıyor 14 Dk önce MultiVersus Evrenine Jason Voorhees ve Agent Smith Katılıyor 1 Saat önce Baldur’s Gate 3 Geliştiricisi Larian Studios Yeni Stüdyo Kurdu 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler