Capcom, Kendi Oyunlarını Duyuracağı Canlı Yayın Etkinliğini Duyurdu

06.06.2023 14:25 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom, 13 Haziran TSİ 01:00'DE Capcom Showcase 2023 sunumuna ev sahipliği yapacağını duyurdu. Canlı yayın etkinliğini YouTubeTwitch ve TikTok üzerinden izleyebileceksiniz. Sunum 36 dakika sürecek.
 
Capcom kendi oyunları hakkında detaylar aktaracak
 
 
 
Capcom, Capcom Showcase 2023 sunumuyla beraber 40. yıl dönümünü kutlayacak. Etkinlik 36 dakika sürecek ve hem gelecekteki oyunlar için hem de oyunlara gelecek güncellemeler için yeni detaylar içerecek. Sunum ile ilgili daha fazla ayrıntı yakın zamanda açıklanacak ve şu anda etkinlikle ilgili bilinen tüm detaylar bunlardan ibaret.
 
Capcom kendi etkinliğiyle beraber diğer oyun geliştiricileri de kendi sunumlarını düzenliyor. Haziran ayı boyunca Ubisoft Forward, Xbox & Bethesda Showcase ve daha fazlası bizleri bekliyor. Bu etkinliklerle beraber oyunculara yeni oyunlar ve mevcut oyunlar hakkında güncellemeler bizlere aktarılmayı bekliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 3 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler