Capcom Monster Hunter: World PC Versiyonunun Neden Geç Çıkacağını Açıkladı

11.01.2018 02:12 Gazali Çetinkaya

 
   Monster Hunter: World 26 Ocak 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için ve bu sonbaharda PC için çıkış yapacak ve Capcom PC versiyonunun neden geç çıkacağına yönelik bir açıklamada bulundu.

   GamesRadar'a konuşan yapımcı Ryozo Tsujimoto tarafından yapılan açıklama şu şekilde:
 
   "Monster Hunter: World bizim PC için çıkacak ilk ana Monster Hunter oyunumuz ve bunu doğru bir şekilde yapacağımızdan emin olmak istiyoruz. Konsol versiyonlarının geliştirme süreci esnasında PC versiyonuna tam olarak odaklanamamaktansa konsol versiyonlarını ilk çıkarıp PC'ye ekstra zaman ayırmak ve olabildiğince iyi bir hale getirmek istiyoruz."

   Ryozo Tsujimoto ek olarak PC versiyonunda daha fazla iş olduğunu da belirtti.
 
   "Ayrıca PC'de ekstra bir çalışma var. Konsolda birinci parti matchmaking sistemini kolayca kullanabiliyorsunuz, ister PSN ister Xbox Live olsun. Ancak PC'de kendi matchmaking sisteminiz için daha fazla çalışmanız gerekiyor. Umarım, PC kullanıcıları mükemmel bir optimize PC deneyimi için biraz daha uzun süre beklemeyi sorun etmeyeceklerdir." 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Monster Hunter: World Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 2 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 3 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 3 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 4 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler