Capcom Resident Evil 3 Remake'in Olasılığı Hakkında Yorum Yaptı

29.01.2019 15:15 Gazali Çetinkaya

 
Japon websitesi GameWatch (çeviri GearNuke) ile röportaj gerçekleştiren Resident Evil 2 yapımcısı Yoshiaki Hirabayashi Resident Evil 3 remake'in olasılığı hakkında yorumda bulundu.

Yoshiaki Hirabayashi, hayranlar çok istediği için Resident Evil 2'yi 21 yıl sonra yeniden yaptıklarını ve Resident Evil 3'ü yapmak için de hayranların isteğinin gerekli olduğunu belirtti.
 
Capcom'un burada belirttiği "istek" ölçüsü muhtemelen Resident Evil 2 remake'in satışlarıyla alakalı. Eğer böyleyse Resident Evil 3 remake epey olası görünüyor zira Resident Evil 2 remake ilk haftasında dünya genelinde üç milyon adet dağıtıldı.
  
Ayrıca Capcom geçen sene de Resident Evil 2 remake'ten sonra bu tarz yeni projeler düşündüğünü söylemişti: "Kataloğumuzdaki eski oyunların remake ve yeniden çıkmalarına ilişkin, IP kütüphanemizden faydalanma stratejimizin bir parçası olarak çeşitli özelliklerle birlikte bunları daha fazla keşfetmeyi umuyoruz."
 
2018'in sonlarında ortaya çıkan söylentiler de Resident Evil 3: Nemesis remake'in geliştirilmeye başlanmış olduğu yönündeydi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 2: Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler