Capcom, Resident Evil 3 Remake'ten Denuvo'yu Kaldırdı

01.10.2020 15:09 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, Resident Evil 3 remake için yeni bir güncelleme yayınladı ve bu güncellemeyle Denuvo anti-tamper teknolojisi oyunun PC versiyonundan kaldırıldı.

Resident Evil 3 remake bugüne kadar kırılamamıştı. Ancak Denuvo kaldırıldıktan sonra korsana düştü.

Peki Denuvo oyunu başarılı bir şekilde korumasına rağmen Capcom neden böyle bir karar aldı. Yüksek ihtimallerden biri Capcom ile Denuvo arasındaki Resident Evil 3 remake anlaşma süresinin dolmuş olması. 6 aylık bir anlaşma yapılmış olabilir. Denuvo, oyunun çıkışından tam 181 gün sonra kaldırıldı.
 
Denuvo'nun kalkmasıyla birlikte oyunda performans artışı da görülebilir.
 
Capcom daha önce Resident Evil 2 remake'ten de Denuvo'yu kaldırmıştı fakat kırılmasının üzerinden epey bir zaman geçtikten sonra. Kare hızı ve yükleme sürelerinde gelişme olmuştu.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 3 Remake Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan 11 Yılın Ardından 7 Days to Die Tam Sürüme Kavuşuyor 22 Nisan Spider-Man 2'nin Resmi Olmayan PC Portu Güncellendi 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler