Capcom, Sırada Hangi Resident Evil Remake Sürümünü istediğinizi Soruyor

04.06.2023 17:22 Mehmet Tandoğan

 
 
Resident Evil, Street Fighter ve daha fazlasıyla bilinen Capcom, yeni bir anket yayınladı. Bu ankette oyunculara bir sonraki Resident Evil remake sürümünün hangisi olacağı soruluyor. Ankette yer alan sorulara cevap vererek siz de hangi oyunun yeniden yapım sürümünü istediğiniz belirtebilir ve anketi tamamlayabilirsiniz. Bu anketle beraber ekip geri bildirimleri topluyor ve bu sonuca göre hareket etmesi tahmin ediliyor.
 
Ankette birçok değerlendirme konusu yer alıyor
 
 
 
Daha çok oyunculara Resident Evil'in çeşitli sosyal medya kanallarını ve bu kanallarla ne kadar etkileşim kurduğunuzu soran ankette bir sonraki remake sürümünün hangisi olması gerektiğini de seçebiliyorsunuz. Hangi remake sürümünü istediğiniz kısmı anketin sonunda karşımıza geliyor ve buraya dilediğiniz gibi yorumlama yapabiliyorsunuz.
 
Son birkaç yılda Capcom, Resident Evil 2 , 3 ve 4'ün yeniden yapım sürümlerini karşımıza çıkardı ve bu sürümlerin tamamı eleştirmenler ve hayranlar tarafından sıcak karşılandı. Doğru şekilde yapılan remake sürümlerin oyuncular tarafından ilgi görmesiyle beraber Capcom, yeni remake'leri bizlere sunmaya niyetli gibi görünüyor.
 
- Ankete ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Resident Evil 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 2 Mayıs 2007
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler