Capcom Uykudaki IP'lerini Canlandırmayı Planlıyor

18.10.2019 16:46 Gazali Çetinkaya

  
Japon yayıncı ve geliştirici Capcom, finansal sonuçlarını açıkladığı raporda, uyku halinde olan yani bir süredir etkin olmayan fakat halen değeri bulunan bazı IP'lerini yeniden hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.
 
Rapor Capcom'un daha fazla remake, remaster veya hatta yeni devam oyunları yapmayı planladığını işaret ediyor. Şirketin Dino Crisis'ten Darkstalkers'a kadar çok geniş bir kütüphanesi var yani bir tahminde bulunmak zor.  
 
Capcom geçtiğimiz senenin sonlarında yaptığı bir açıklamada da "Kataloğumuzdaki eski oyunların remake ve yeniden çıkmalarına ilişkin, IP kütüphanemizden faydalanma stratejimizin bir parçası olarak çeşitli özelliklerle birlikte bunları daha fazla keşfetmeyi umuyoruz." demişti.
 
Finansal raporun tamamına Capcom'un resmi websitesi üzerinden göz atabilirsiniz. 

İlgili İçerik Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler