Capcom'un Devil May Cry 5 Special Edition'ı PC'ye Getirme Planı Yok

17.09.2020 23:25 Gazali Çetinkaya

 
Capcom, dün gece düzenlenen PlayStation 5 sunumunda, Devil May Cry 5 Special Edition'ı yeni nesil konsollar için duyurdu ve bu özel sürümün PC'ye gelmesi planlanmıyor.

Eurogamer'a konuşan Capcom sözcüsü "Devil May Cry 5 Special Edition PlayStation 5 ve Xbox Series X'in sistem mimarisinden ve işlem gücünden yararlanmak için özel olarak geliştirildi ve optimize edildi. Bu platformlara odaklanıyoruz. Şu anda, PC'ye getirme planımız yok." dedi.
 
Devil May Cry 5 Special Edition ray-tracing, 3D ses, Turbo Mode, Legendary Dark Night zorluk seçeneği, oynanabilir Vergil ve daha fazlasını içerecek ve $39.99 fiyattan yeni nesil konsollar PlayStation 5, Xbox Series X ve S'in çıkışıyla birlikte dijital olarak satışa sunulacak.

Bu içeriklerden bir tek oynanabilir Vergil daha sonraki bir tarihte PlayStation 4, Xbox One ve PC için ücretli DLC olarak yayınlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Devil May Cry 5 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout 76'ya Yeni Bölge Geliyor: Skylive Valley 6 Dk önce Ships Simulator 2024 Tam Bir Gemi Yönetim Deneyimi Sunuyor 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Başlıyor! 22 Nisan Silent Hill 2 Remake'in Ana Karakter Yüz Modellemesi Değişti 22 Nisan Star Wars İçin Unreal Engine 5 Konsept Videosu Yayınlandı 22 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler