Capcom'un Xbox 360 Kullanıcılarına Sürprizi Olacak

26.02.2012 13:46 Ersin Kılıç


     Capcom önümüzdeki dönemlerde hit oyunlarını bir bir piyasaya sürecek. Yelpazesi oldukça geniş olan firmanın bu sene çıkacak iki önemli oyunu da Resident Evil 6 ve Dragon's Dogma olacak. Bu iki oyunun önemini bilen firma da bazı özel içerikler ile geleceğe benziyor.
 
     Xbox markasının 10.yılı için Japonya'da düzenlenen bir etkinliğe katılan Capcom'dan Hiroyuki Kobayashi, Xbox 360 için Asura's Wrath'ın çıktığını ve Street Fighter x Tekken, Resident Evil Operation Raccoon City, Dragon's Dogma ve Resident Evil 6 gibi oyunlarında yolda olduğunu belirtmiş. Buraya kadar söylenenleri zaten biliyoruz. Hemen sonrasında sözlerine devam eden Kobayashi, Resident Evil 6 dışında Dragon's Dogma'nın Xbox 360 sürümü için de bazı sürprizlere hazırlıklı olmamız gerektiğini ve Xbox 360 kullanıcıları için önümüzdeki günlerde sürpriz duyuruları olacağını dile getirmiş.
 
     Konsola özel indirilebilir içerikler akla gelen ilk şey oluyor. Dragon's Dogma'nın yeni videosu ise Mart ayı içerisinde gelecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dragon's Dogma Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 25 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler