Capybara Games Ağustos'ta İki Oyun Duyuracak

02.07.2018 20:30 Gazali Çetinkaya

 
   Capybara Games ortak kurucusu Nathan Vella Engadget ile yaptığı röportajda stüdyonun Ağustos'ta iki yeni oyun duyuracağını açıkladı.

   Capybara Games bu duyurulacak oyunların yanı sıra şu anda Below üzerindeki çalışmalarını da sürdürüyor. 2013'te duyurulan roguelike oyunu Below en sonunda bu yıl içinde Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   "Stüdyonun en büyük odağı Below'u çıkarmak, ancak Below dışında birkaç farklı oyunumuz da var." dedi Nathan Vella her türlü platformda yer almak istediklerini ekledi.
 
   Capybara Games'in daha önceki oyunları OK K.O.! Let’s Play Heroes (PlayStation 4, Xbox One, PC) ve Super Time Force (PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation Vita, PC). 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Below Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Capybara Games Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler