Carcassonne ve Ticket to Ride Epic Games Store'da Ücretsiz; Haftaya Kingdom Come: Deliverance

06.02.2020 18:51 Gazali Çetinkaya

 
Ünlü kutu oyunu Carcassonne'un ve Days of Wonder'ın çok satan tren kutu oyunu Ticket to Ride'ın resmi oyun uyarlamaları bu hafta Epic Games Store'un oyunculara ücretsiz sunduğu oyunlar.

Aşağıdaki bağlantılardan oyunları kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Oyunlar 13 Şubat Türkiye saati ile 18:59'a kadar ücretsiz dağıtılacak ve eğer bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz oyun sizde kalacak.
 
epicgames.com/store/tr/product/carcassonne/home
 
epicgames.com/store/tr/product/ticket-to-ride/home 
 
Normalde Pandemic'in de bu hafta ücretsiz olması planlanıyordu fakat Epic Games oyunu daha sonraki bir tarihte ücretsiz yayınlanmasına karar verdi.
 
Gelecek hafta açık dünya rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance ve ilerlemeli ve sıra tabanlı strateji türlerini birleştiren Aztez ücretsiz olacak.

İlgili İçerik Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler