Carrion Çıkış Fragmanı

23.07.2020 11:11 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştirici Phobia Game Studio, canavarın rolünü üstlendiğiniz yandan görünümlü aksiyon korku oyunu Carrion için animasyon tarzında çıkış fragmanı yayınladı.

Oyun bugün Xbox One, Switch ve PC için çıkıyor.

Microsoft Store'da 56,25 TL, Nintendo eShop'ta $19.99 ve Steam'de 36,00 TL. Konsol ve PC'de Xbox Game Pass'e dahil olacak.

Oyun hakkında:


Kökeni bilinmeyen biçimsiz bir yaratık olarak, seni kilit altında tutanların peşine düşüyor, onları tek tek ele geçirip yok ediyor ve tüm tesiste terör estiriyorsun. Hapis tutulduğun bu yeri yerle bir ettikçe daha da büyüyüp güçleniyor, gelişiyor ve intikam yolunda daha da müthiş yetenekler kazanıyorsun.


Çıkış fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Carrion Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Phobia Game Studio Dağıtıcısı: Developer Digital Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 15 Dk önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 1 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 2 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler