Castlevania Stili Aksiyon Oyunu Minoria Bu Ay PC için Geliyor

01.08.2019 12:53 Nursema Emre

 
Brezilyalı oyun stüdyosu Bombservice, tarafından geliştirilen Castlevania esintili aksiyon oyunu Minoria PC için 27 Ağustosta geliyor. Bununla birlikte yayıncı Dangen oyunun konsol için daha ileri bir tarihte duyurulacağını söyledi.
 
Minoria'nın yaratıcısı rdein, oyunları hakkında şu sözleri söyledi: 
 
"Uzun yıllar sonra ilk kez yepyeni bir evrende geçen bir oyun projesini geliştirmeye başlamıştım. Bu benim için temiz bir nefes gibiydi.
 
Bununla birlikte Minoria önceki bazı projelerimle benzerlikler içeriyor (özellikle de Momodora'nın en son bölümü olan Reverie Under the Moonlight'a).
 
Minoria'ya verdiğimiz emekle gurur duruyorum ve bu sefer tüm bu süre boyunca sizin için hazırladığımız hikayenin tadını çıkartacağınızı umuyorum." 
 
Oyunun Türkiye fiyatı henüz belli olmasa da Minoria PC'ye Steam, Gog ve Humble Bundle üzerinden 19.99 dolara çıkacak.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Minoria Platformlar: PC Geliştirici: Dangen Entertainment Dağıtıcısı: Bombservice Tür: Action Çıkış Tarihi: 27 Ağustos 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 1 Dk önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 1 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 1 Saat önce The Rogue Prince of Persia'dan Beklentileriniz Nelerdir? 2 Saat önce Strateji Simülasyon İçerikli Norland 16 Mayıs'ta Çıkacak 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler