Castlevania: Symphony of the Night, iOS ve Android İçin Çıktı

04.03.2020 10:23 Özgür Eroğlu

 
 
Konami'nin geliştiriciliğini yaptığı Castlevania: Symphony of the Night, iOS ve Android için yayınlandı.
 
Castlevania: Symphony of the Night ilk kez Mart 1997 yılında PlayStation için yayınlanmıştı, devamında ise Haziran 1998'de Sega Saturn için yayınlanmıştı. PSP versiyonu Castlevania: The Dracula X Chronicles ise 2007 yılında yayınlanmıştı, devamında ise Xbox 360 versiyonu Mart 2007'de yayınlandı. PlayStation 4 versiyonu "Castlevania Requiem: Symphony of the Night & Rondo of Blood" ise Ekim 2018 tarihinde yayınlandı.
 
Castlevania: Symphony of the Night, kontrolcü desteği, yeni özellikler, başarımlar ve 6 farklı dil desteği(İngilizce, Japonca, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca) ile şu anda iOS ve Android'te ulaşılabilir durumda.  
 
iOS cihazlarda oynamak için, en az iOS 9.0 sürümü kullanmanız gerekiyor; iPhone 5S ve üzerindeki modellerde oynayabilirsiniz. Oyunun boyutu ise 341 MB. Oyunu Android cihazlarda oynayabilmek için 4.4 ve sonrasındaki sürümleri kullanmanız gerekiyor.  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Castlevania Requiem: Symphony of The Night & Rondo of Blood Platformlar: PS4 Geliştirici: Konami Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 4 Saat önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 4 Saat önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 5 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler