Catherine: Full Body Özel Duyurusu 11 Ocak'ta Yapılacak

07.01.2019 15:48 Gazali Çetinkaya

 
Atlus, 11 Ocak 2019 Cuma Türkiye saati ile 06:00'da, 2011'de PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkan Catherine'in güncellenmiş versiyonu Catherine: Full Body ile ilgili özel bir duyuru yapacağını açıkladı.
 
Atlus twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Acil bir bildiri: 11 Ocak Cuma, bu hesaptan (@stud_zero) Catherine: Full Body ile ilgili bir duyuru yapacağız. Lütfen bekleyin." dedi.
 
Catherine: Full Body 14 Şubat 2019'da Japonya'da PlayStation 4 ve PS Vita için çıkacak. Batı çıkış da planlanıyor ancak henüz çıkış tarihi açıklanmadı.

Bu özel duyuru Batı çıkış tarihi veya PC versiyonu olabilir. ESRB (Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu) ve Avustralya derecelendirme kurulu görsel roman unsurlarına sahip bulmaca oyunu Catherine'i geçtiğimiz günlerde PC için derecelendirdi. Ayrıca Sega Bayonetta'nın ve Valkyria Chronicles 4'ün Steam sayfasında yaptığı paylaşımlar ile PC versiyonunu işaret etti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine: Full Body Platformlar: PS4 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: macera Çıkış Tarihi: 3 Eylül 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler