Catherine'den Yeni Görüntüler Gelmeye Devam Ediyor

Bu kadar umutsuz olmamak gerekiyor.
06.05.2011 09:36 Alkan Adakaner


     Japonya'da piyasaya çıkan ve büyük beğeni toplayanCatherine'in Batı sürümünden İngilizce altyazılı ekran görüntüleri gelmeye devam ediyor.
 
    Atlus'un Persona ekibi tarafından geliştirilen oyunumuz Vincent adlı ana karakterimizin Stray Sheep adlı barda Catherine adlı genç ve güzel bir kızla tanışması sonrası başlıyor. Catherine ile tanıştıktan sonra aralıksız her gece kabus gören Vincent, kabuslarında öldürülebileceğinin farkına varıyor. Birbirinden korkunç yaratıklarla mücadele etmeye başlayan karakterimiz bir süre sonra gerçek dünya ile kabuslarını karıştırmaya başlar ve durum daha da içinden çıkılmaz hale gelir.
 
     Korku, macera ve aksiyon öğelerini başarıyla birleştirmesini beklediğimiz Catherine'in yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.     
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce Haziran Ayında PlayStation Plus'tan 12 Oyun Ayrılıyor 1 Saat önce F1 24’ün Ana Ekranında Türk Şarkıcı INJI’nin Şarkısı Yer Alıyor 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyununu Kütüphanenize Eklemeyi Unutmayın 2 Saat önce Genshin Impact İçin Yeni Güncelleme Geliyor: Tarih Verildi 24 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler