Catherine'in Batıya Geleceği Onaylandı

Oyunun zorluğu da daha önce yama haberlerini ortaya çıkarmıştı.
01.03.2011 13:13 Ersin Kılıç


     Daha çok JRPG oyunları ile tanıdığımız Atlus firmasının farklı türleri birleştiren yeni oyunu Catherine'in batıya geleceği doğrulandı.
 
     Korku, cinsellik ve platform öğelerini bünyesinde barındıran oyunun batıya çıkmayacağı daha önce kesin bir dilla açıklansa da oyunun Japonya çıkışından kısa bir süre sonra klasik olarak batı çıkışı hakkında da haberler gelmeye başladı. Nitekim dün yaptığımız haberde Gamestop'un Catherine'i 26 Temmuz çıkış tarihi ile birlikte stoklarında listelediğini belirtmiştik. Bu sabah saatlerinde ise oyunun batıya geleceği resmi ağızdan olmasa da açılan internet sitesi ile doğrulanmış oldu.
 
     Atlus, yaz aylarında Avrupa ve Amerika'da piyasaya süreceğini açıkladığı Catherine için bir internet sitesini yayına soktu. Bu sitenin tam içeriğinin ise yakında açılacağı belirtilmiş. Oyunun resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Catherine Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Atlus Dağıtıcısı: Atlus Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 4 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 5 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 7 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 7 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler