Cevat Yerli: "Crysis 2'nin PC Sürümü En İyisi"

Bakalım Crysis'de görülen optimizasyon sorunu Crysis 2'de de yaşanacak mı?
22.01.2011 16:53 Levent Polater


    Crytek başkanı ve oyun endüstrisindeki milli gururumuz Cevat Yerli, çıkışına az bir süre kalan Crysis 2 hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
    New York'ta geçecek olan Crysis 2'nin PC versiyonunun konsol sürümlerine göre çok daha iyi gözükeceğini söyleyen Yerli, şu cümleleri sarfetti:  

    “Crysis için ayırdığımız bütçe Crysis 2'ye oranla çok düşüktü. Crysis 2 için çok daha fazla harcama yapabilirdik çünkü oyunu multiplatform olarak geliştirince daha fazla satış yapmayı umuyorduk."
 
    PS3 ve Xbox 360'ın çıkışından sonra PC oyunculuğunun son zamanlarda biraz üvey evlat muamelesi görmesine rağmen Crysis 2 konusunda içiniz rahat olsun. Yerli, "PC oyuncuları bu oyunun en iyi sürümüne sahip olacaklar" dedi.

    Zaten oyunun PC sürümü ekran görüntüleri ile az da olsa yapımın en iyi bu platformda gözükeceği anlaşılmıştı. Son çıkan grafik kartlarının nimetlerinden sonuna kadar faydalanabilmesi amaçlanan oyunun PC versiyonu daha büyük hafıza kapasitesine sahip olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 51 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 11 Dk önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 2 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler