Cevat Yerli: "Crysis 3 Bir Şaheser"

04.03.2013 19:59 Samet Konuksal


    Oyun endüstrisinin konuşkan ismi Cevat Yerli, Crysis 3 adına Gamasutra sitesine açıklamalarda bulundu. Yerli, Crysis 3'ün aldığı bazı olumsuz yorumlara karşı oyununu savundu.
 
    Crysis 3 adına "Crytek'in bir şaheseri" yakıştırması yapan Yerli, oyunun yaptığı etki adına da açıklamalar yaptı. Yerli, "Crysis 3'ün yaptığı etki, ilk Crysis'e oranla daha düşük. Fakat bana sorarsanız Crysis 3, her açıdan önceki oyunlara oranla daha üst seviyede. İnsanlar Crysis 1'i daha çok hatırlamak istiyor çünkü ilk oyunun yaptığı etki daha büyük." sözlerini söyledi.
 
   Daha önceki röportajlarında konsolların yapımcıları etkilediğini söyleyen Yerli, bu röportajında da aynı konuya değindi. Cevat Yerli, "Bahsettiğimiz konsolların hepsi 8 yıllık aletler. Dolayısıyla konsollar yapımcılara büyük bir sınır koyuyor. Bunun aksini savunan yalan söylüyordur çünkü sınırlı donanıma sahip bir cihaz üzerinde herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan yazılım yapmak imkansız." açıklamalarını yaptı.
 
    Son olarak Yerli, sözlerini piyasanın son durumunu anlatan bu cümlelerle noktaladı; "Eğer ortada PC'ye özel Crysis 3 olsa daha mı iyi olurdu? Evet. Peki Crysis 3'ü PC'ye özel bir oyun yapabilirmiydik? Hayır."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Crysis 3 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: FPS Çıkış Tarihi: 21 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 91 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 5 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler