Cevat Yerli, Xbox One Satışlarından Pek Memnun Değil

08.08.2014 14:33 Samet Konuksal


    Xbox One'ın çıkış oyunları arasında gördüğümüz Ryse: Son of Rome, geçtiğimiz gün PC için de duyurulmuştu. Yeni haberler hakkında konuşan firmanın en önemli isimlerinden Cevat Yerli, Eurogamer'a bir değerlendirme yaptı.
 
    Ryse'ın önümüzdeki dönemde diğer platformlara da gelebileceğini belirten Yerli, "Ryse'ın haklarına sahibiz. Gelecekte Ryse ile ne istersek onu yapacağız. Bunu bizim belirlememiz önemli." açıklamasını yaptı. Olası bir Ryse 2 ihtimali için ise Yerli, "Xbox One'ın konsol satışlarından %100 memnun olduğumuz söylenemez. Dolayısıyla yeni neslin bir önceki nesil konsolları yakalamasını bekleyeceğiz." sözlerini söyledi.
 
    Microoft'un Ryse'ın Xbox One çıkışına yetişmesi için kendilerini zorladığıyla ilgili çıkan söylentiler hakkında ise Cevat Yerli, "Saçmalık." yorumunu yaptı. Yerli, "Evet oyunun Xbox One çıkışına yetişmesi için bir anlaşma yaptık. Ancak Microsoft yetkilileri defalarca konuyla ilgili bizle görüşme yaptı. Bir zorlama yoktu." eklemesini yaptı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ryse: Son of Rome Platformlar: XBOX ONE PC Geliştirici: Crytek Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 42 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 3 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 4 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 5 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 6 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler