Chernobyl Dizisinin Yönetmeni, The Last of Us Dizisinde Yönetmenlik Yapacak

07.06.2020 01:23 Özgür Eroğlu

 
Oyun dünyasının en önemli yapımlarından biri olan The Last of Us'ın HBO tarafından yapılan bir dizisi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. Şimdi ise diziden yeni bir detay paylaşıldı.
 
Dizi ile ilgili paylaşılan ilk detaylarda dizinin yapımcılığını ve senaristliğini, oyunun geliştirici stüdyosu Naughty Dog'un kreatif direktörü Neil Druckmann ve Chernobyl dizisinin yaratıcısı Craig Mazin birlikte üstlenecekti. 
 
Son açıklamaya göre The Last of Us dizisinin pilot bölümünü, Chernobyl dizisinde beş bölüm yönetmenlik yapan Johan Renck yönetecek. Pilot bölüm dışında başka bir bölüm yönetip yönetmeyeceği ne yazık ki şimdilik bilinmiyor.
 
Dizinin 2021 yılında yayınlanması bekleniyor. Ancak bunun dışında net bir yayın tarihi ve karakter kadrosu henüz açıklanmadı.
 
The Last of Us serisinin ikinci oyunu The Last Of Us Part II ise 19 Haziran'da Türkçe altyazı ve dublaj seçenekleriyle PlayStation 4 için çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last of Us Dizisi Platformlar: PC Geliştirici: Naughty Dog Dağıtıcısı: HBO Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 9 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler