Chernobylite: Tatyana Hikaye Fragmanı Yayınlandı

06.06.2021 16:37 Mehmet Tandoğan

 
 
The Farm 51 ve ALL iN! GAMES hayatta kalma korku RPG Chernobylite için Tatyana hikaye fragmanını yayınladı. Chernobylite şu anda Steam üzerinden PC için Erken Erişim'de.
 
Oyun Temmuz 2021!de PlayStation 4, Xbox One için çıkış yapacak. Aynı tarihte Steam ve GOG üzerinden de PC platformuna çıkacak. Ayrıca 2021 yılı içerisinde PlayStation 5 ve Xbox Series için de piyasaya sürülecek.
 
Chernobylite: Tatyana hikayesi
 
Tatyana, 30 yıl önce esrarengiz bir şekilde kaybolmuştur. Nişanlısı Igor bu durumu araştırmak ve Tatyana'yı bulmak için eski çalıştığı yer olan Çernobil Santrali'ne gider. Igor olarak oynayacağınız oyunda, kaderinizi etkileyecek, hatta geçmişi değiştirecek seçimler yapmanız gerekecek. 
 
Fragman videosu 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Chernobylite Platformlar: PC Geliştirici: The Farm 51 Dağıtıcısı: The Farm51 Tür: Korku Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler