Child of Eden'da Move Desteği Olacak mı?

Oyun tam bir renk cümbüşü şeklinde ilerliyor.
24.06.2011 15:03 Levent Polater

 
    Xbox 360 çıkışını geçtiğimiz günlerde yapan Child of Eden, bu platformda arkasına Kinect desteğini de alarak oyunseverlere özgün bir deneyim sağlıyor. Oyunun inceleme skorları da oyunun bunu başardığını açıkca göstermişti.
 
    Peki ileriki tarihte PS3'e de gelecek olan Child of Eden'da Move desteği olacak mı? Bu konuya Q Entertainment yapımcısı James Mielke yanıt veriyor.
 
    "Her ne kadar Xbox 360 ana platform olsa da, PS3 sürümü de bir an önce çıkacak. Şu anda tam gaz PS3 sürümü üzerinde çalışıyoruz. PS3 sürümünün birmesi için bir kaç ay beklemek zorundasınız. PS3'ü, güzel bir TV'si ve kontrol seçeneği çeşitli olan insanlar için bu harika olacak."
 
    "Kontrol seçeneği çeşitli" derken Move'dan bahsedildiğini varsayıyorum. Peki ya güzel bir TV derken de 3D'yi mi düşünmeliyiz? Neden siz yapımcılar hep böyle şifreli konuşmak zorundasınız?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Child of Eden Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Q Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Müzik Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler