Chivalry II'den Oynanış Videosu Paylaşıldı

07.03.2020 11:26 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Tripwire Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Torn Banner Studios'un yaptığı rekabetçi Orta Çağ savaş oyunu Chivalry II'den 5 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı. Görüntüler PAX East 2020 etkinliğinden.
 
Chivalry II, 1 yıllığına Epic Games'e özel kalacak. Oyun şu anda sadece PC için geliştiriliyor. Oyunun bu yıl içerisinde çıkması bekleniyor. Bahsi geçen videoyu ve oyunun tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
 
Oyunun Tanıtım Yazısı:
 
Chivalry 2, destansı orta çağ filmi savaşlarından ilham alan, çok oyunculu ve birinci şahıs tarafından oynanan kesip biçmeli bir oyundur. Oyuncular, süvari taarruzlarının gümbürtülerinden alevli ok fırtınalarına, yayılan kale kuşatmalarına ve daha fazlasına kadar çağın tüm ikonik anlarının aksiyonuna hücum ediyor.

64 oyunculu devasa savaş meydanlarının hakimi olun. Siz kaleler için tuzaklar hazırlarken, köyleri ateşe verip karşılığında Takım Hedefi haritalarını edinmek üzere hain köylülerin canlarına okurken mancınıklar yeri göğü inletsin. At sırtında savaşa gidin ve kılıcınızla zafer kazanın!  
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Chivalry II Platformlar: PC Geliştirici: Torn Banner Studios Dağıtıcısı: Tripwire Interactive Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 3 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 4 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler