Chronos: Before the Ashes Tanıtım Fragmanı

25.11.2020 13:31 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı THQ Nordic ve geliştirici Gunfire Games, Remnant: From the Ashes'ın öncesini konu alacak aksiyon rol yapma oyunu Chronos: Before the Ashes için üç dakika uzunluğunda bir tanıtım fragmanı yayınladı.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Chronos: Before the Ashes, bir kahramanın vatanını büyük bir kötülükten kurtarmak için ömür boyu süren görevini kronik olarak anlatan atmosferik bir RPG'dir. Gizemli labirentin derinliklerini araştırırken daha bilge, güçlü ve kuvvetli hale gelin. Ancak dikkat edin, labirent büyük bir kayba neden oluyor: Kahramanınız her öldüğünde yaşamından bir seneyi kaybediyor!

Maceralı RPG - Macera Oyunu özelliklerinin ve RPG mekaniklerinin yenilik hissi sunan kombinasyonu.

Derinlemesine Mücadele – Oyuncu görevini yerine getirmeye çalışırken çeşitli silahlar, yetenekler ve güçler kullanabilir.

Benzersiz Yaşlanma Mekaniği – Oyuncu her öldüğünde bir sene yaşlanır. Karakteri ilerledikçe oyuncunun ilerleyen yaşına adapte olması gerekir; oyuna genç, uyanık ve çevik olarak başlar, daha bilge ve büyüye uyum sağlamış şekilde bitirir.

 
1 Aralık'ta PlayStation 4, Xbox One, Switch, PC (Steam) ve Stadia için çıkacak.

Tanıtım fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Chronos: Before the Ashes Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Gunfire Games Dağıtıcısı: THQ Nordic Tür: Action Çıkış Tarihi: 1 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sızıntı: Kingdom Come Deliverance 2 Bu Yıl Çıkacak! 34 Dk önce PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler