Çıkışından 8 Ay Sonra Borderlands: THC için Koleksiyoncu Sürümü Duyuruldu

11.11.2015 18:38 Tunahan Başol

     2K Games, çıkışının üzerinden neredeyse 8 ay geçen Borderlands: The Handsome Collection için yeni bir koleksiyoncu sürümü duyurdu.

 
      Oyunun orijinal koleksiyoncu sürümüne oldukça benzer bir içeriğe sahip olan The Gentleman Claptrap in a Box Edition sürümünde bu sefer oldukça şık görünen bir uzaktan kumandalı Claptrap, tüm vault hunter'ların fotoğraflarının bulunduğu 12 kart ve metal kapaklı kutunun içerisinde Borderlands: The Handsome Collection yer almakta.
 
     270£ fiyat etiketiyle 27 Kasım'da çıkacak olan paket, ilk koleksiyoncu sürümünü kaçıranlar için iyi bir fırsat olabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Borderlands: The Handsome Collection Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Gearbox Software Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 27 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty: Black Ops 6 İçin Live Action Fragman Yayınlandı 3 Saat önce PlayStation Plus'a Haziran Ayında Gelecek Oyunları Açıklandı 4 Saat önce Öldükten Sonra Steam Hesabınıza Ne Olacak? İşte Cevabı 5 Saat önce Dragon's Dogma 2'nin 40 Günde 3 Milyon Adet Sattığı Açıklandı 6 Saat önce Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler