Cities Skylines 2 için Yeni Güncelleme Yayınlandı

11.11.2023 16:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Colossal Order ekibi şehir kurma simülasyon oyunu Cities Skylines 2 için üçüncü büyük güncellemeyi yayınladı. 1.0.13 sürümlü bu güncelleme oyunu daha dengeli hale getiriyor ve ince ayarları beraberinde getiriyor. Ayrıca oyundaki bazı hataları da gideriyor.
 
Performans artışı da yer alıyor 
 
 
 
Yeni güncelleme sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda oyunu optimize ederek performansı arttırıyor. Yani teorik olarak oyun artık daha hızlı ve stabil oynanabiliyor. Colossal Order ekibi ek olarak çöp üretiminin ve birikiminin artık daha dengeli olmasını sağlayacak geliştirmeleri de yamayla beraber oyuna dahil etti.
 
Diğer güncelleme detaylarına bakacak olursak yakım tesislerinin elektrik ihtiyacı kısmına iyileştirme getirildi ve şehirdeki başıboş evcil hayvan sayısı dengelendi. Ek olarak, arabaların yollarını bulmasını iyileştirmek için otoyollarda güvenli olmayan U dönüşlerine ilişkin ceza arttırıldı.
 
Diğer yama notlarına bakmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cities: Skylines Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Colossal Order Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 10 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler