Cities: Skylines'ın Snowfall Ek Paketinin Çıkış Tarihi Açıklandı

03.02.2016 17:59 Alkan Adakaner


    Cities: Skylines'ta şehrimize kar yağışı getirecek olan indirilebilir içerik Snowfall'un çıkış tarihi açıklandı. Paradox Interactive ek paketin 18 Şubat'ta yayınlanacağını açıkladı. Yani kış bitmeden ek paketi oynayabileceğiz.
 
    Bu ek paketle birlikte kar yağışı, kar küreme makineleri, bina ısıtıcıları (kalorifer gibi), kış parkları gibi içerikler oyuna ekleniyor. Geliştiriciler kar yağışının sadece makyaj niteliğinde olmayacağını, çok derin etkileşimleri birlikte getireceğini söylüyorlar.
 
    Örneğin ulaşımda bütün hava şartlarına uygun tramvaylar kullanıma sokmamız gerekecek veya araba ile otobüslerin rahat gidebilmesi için yol temizleme çalışmaları yapmak zorunda kalacağız. Ayrıca insanların üşümemesi için doğalgaz sistemini şehre düzgün bir şekilde adapte etmemiz lazım olacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cities: Skylines Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Colossal Order Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 10 Mart 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler